Els nostres valors

Som sostenibles

A Casa Forn ens encanta gaudir dels meravellosos paisatges que tenim a l’entorn de casa nostre i per això creiem que és important cuidar-los i preservar el medi ambient, apostant per l’ús d’energies 100% renovables i fent una correcta separació i reciclatge dels residus, per així tenir un turisme més sostenible. Entre tots podem aturar el canvi climàtic.

El fet d’estar conscienciats amb el medi ambient ens ha portat a aplicar aquestes iniciatives a casa:

  • Fem separació selectiva de residus per a que els nostres clients puguin reciclar correctament els residus que generen durant la seva estada.
  • Apostem per les energies renovables:

    Hem instal·lat plaques solars, per a utilitzar l’electricitat provinent exclusivament de fonts 100% renovables i reduir l’emissió de C02. Així mateix, a la nostra comunitat tenim instal·lades plaques solars tèrmiques per escalfar l’aigua i reduir el consum de gas.

Ajudem a impulsar l’economia local

A casa Forn ens agrada treballar amb proveïdors de proximitat per ajudar a l’economia local i rebre una atenció més personalitzada i humana. Per això treballem exclusivament amb proveïdors locals de llum, internet i servei de neteja.

Entenem que incentivar l’economia local i els negocis i comerços de la zona és imprescindible per al desenvolupament i supervivència de la vida a la comarca en el futur; per això sempre recomanem als nostres clients les activitats turístiques que poden fer per la zona, així com els comerços locals.

Abrir chat
1
Hola!
¿En que podemos ayudarte?